Boulderen voor jeugd, klimmen voor kids

BOULDEREN VOOR JEUGD

Gewoon een keertje zelf proberen?

Dat kan! Vanaf 6 jaar, onder direct toezicht van een begeleider (18+). Zelfstandig boulderen mag vanaf 12 jaar. Je hoeft niet eerst een les te volgen. Laat bij binnenkomst wel altijd weten dat je nieuw bent, zodat we je goed op weg kunnen helpen.

Tips voor bij je eerste bezoek
Zorg voor een sportieve outfit (we hebben kleedkamers). Je kunt klimschoenen huren (€ 3,50), maar dat hoeft niet. Je mag ook op schone sportschoenen boulderen. Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen niks en zijn van harte welkom. Vanuit ons café is er zicht op de boulderwanden.

Een groepje tot 5 personen kan binnen openingstijden altijd terecht, zonder reservering. Zorg bij kinderen tussen de 6-12 jaar voor voldoende toezicht: 2 begeleiders op 5 personen volstaat.

Begeleiders, aanhang en toeschouwers betalen geen toegang en zijn altijd welkom. Vanuit ons café is er zicht op de boulderwanden.

Kinderfeestjes zijn bij ons niet welkom, ook niet op reservering.

Lid worden?

Ook dat kan! Een Monk jeugdlidmaatschap kost € 38 per maand, inclusief bouldertraining (één keer per week). Lid worden kan vanaf 6 jaar. Een lidmaatschap afsluiten doe je aan de balie, één van je ouders moet wel even tekenen voor akkoord.

Wekelijkse bouldertraining voor jeugdleden

  • voor kids van 6 – 18 jaar
  • alleen voor leden
  • geen extra kosten

Voor jeugdleden hebben we superleuke, wekelijkse boulderlessen op woensdag. Wil jij ook meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles! Vul het inschrijfformulier hieronder in en je hoort snel van ons!

Jeugdtraining op woensdag
16:00 – 17:30: basisscholieren
18:30 – 20:00: middelbare scholieren

De instuif is komen te vervallen. We zijn van start gegaan met vaste jeugdgroepen. Nieuwkomers zijn uiteraard nog steeds van harte welkom; je kunt je op deze pagina aanmelden voor een gratis proefles.

INSCHRIJFFORMULIER PROEFLES JEUGD

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor een gratis proefles bij Monk. Na je aanmelding krijg je z.s.m. een bevestiging per e-mail wanneer je welkom bent. Let op: Soms kan het een paar weken duren voordat je aan de beurt komt!
  • Let op! Je moet 6 jaar of ouder zijn.